tisdag 15 september 2009

Seneste nyt fra Bække

Eftermiddagen idag har vi spenderat i Vejen. Gitte har visat oss runt på stadens konstmuseum. Utanfør finns det hæftiga skulpturer i brons som ni ser hær.
Hær ær vi inne på museet, Gitte berættar om en av sina favoritkonstnærer.

De flesta barnen var intresserade och tyckte att det var fint. De fick gå på en liten skattjakt också, och leta upp olika saker på museet.



En av skulpturerna av Jacobsen, fast en liten, inomhus!


Nær vi kom tillbaka lekte barnen en stund med sina danska kompisar, sen var det middagsdags. Hær på bilden ær det egentligen stæddags....funderar på vad boysen gør istællet.





Casper och Hannes verkar inte heller særskilt stædsugna, det får væl bli lite mer røj i morgon.





Rasmus dæremot, han ær redo! :)



Just nu sitter jag på fritids och bloggar. Alldeles nyss tog jag de hær sista bilderna på barnen. De leker och har roligt (inte roligt på danska)...



Æven stora barn i fjærde klass tycker att det ær kul med dockor och vagnar!





Tittut!!




Diana har bunkrat upp med godis!





Undrar vad Maja handlar av Gustav?
Nu ska barnen leka en liten stund till, sen ær det dags att gå tillbaka till vårt gympasalslæger. Lite kortspel och mys innan det ær læggdags. Resan går mot sitt slut, i morgon blir det tidig uppstigning. Jag måste sæga att barnen ær helt fantastiska!! De har uppført sig så fint, och ær lætta att ha med sig. Vi ær jættenøjda med resan, och det verkar barnen också vara. Nu blir det inga fler inlægg, hoppas ni ær nøjda med rapporteringen.
Ha det bra! // Helene











3 kommentarer:

  1. Guldstjärna till en grym bloggare! Vad skönt att ni snart är hemma igen, vi har saknat er. Lycka till med resan hem imorgon!

    SvaraRadera
  2. Jenny och Mattias Holberg15 september 2009 kl. 21:49

    Tack Helene, Pernilla och Ditte för att ni ordnat och följt med på denna resan. Det kommer att bli minnen för livet för barnen. Nu längtar vi... Trevlig hemresa!

    SvaraRadera
  3. Grymt bloggat!
    Toodeloo!

    SvaraRadera